Andorra i Luxemburg acorden la cooperació en l’àmbit de la recerca i de la innovació

Sasha Baillie, Xavier Espot i Marc Pons
Sasha Baillie, Xavier Espot i Marc Pons. Foto: SFG

La delegació andorrana desplaçada en visita oficial a Luxemburg, encapçalada pel cap de Govern, Xavier Espot, juntament amb el ministre de Finaces, Eric Jover, l’ambaixadora a Luxemburg, Ester Rabasa i el director d’Andorra Recerca i Innovació, Marc Pons, han visitat l’agència nacional luxemburguesa d’innovació, Luxinnovation, un ens publicoprivat responsable del foment de la innovació, del suport a les empreses i d’atreure la inversió estrangera.

Durant la visita, la CEO de Luxinnovation, Sasha Baillie, i el director d’ARI, Marc Pons, han signat un acord d’entesa per formalitzar i impulsar la cooperació en diferents àmbits i també s’han tractat diferents qüestions com són l’intercanvi d’experiències en els programes de suport a empreses emergents i el finançament i la participació en programes europeus de projectes destinats a la innovació i a la recerca.

L’agenda oficial s’ha completat amb la visita de la delegació andorrana a diferents exposicions que s’exhibeixen a la localitat d’Esch, capital europea de la cultura 2022.

Al vespre, el cap de Govern, Xavier Espot, tindrà l’oportunitat de trobar-se amb els ciutadans andorrans que resideixen a Luxemburg. Demà al matí, abans de cloure el viatge oficial, Jover es reunirà també amb representants de la banca andorrana presents en aquest país.

TOTES LES NOTÍCIES