12 esquiadores i 28 esquiadors U16 i U14 representen a Andorra a la Copa Pirineus

L'equip U16 de l'EEBE rebent indicacions del tècnic Pol Carreras a la Molina
L’equip U16 de l’EEBE rebent indicacions del tècnic Pol Carreras a la Molina (FAE)

Aquest cap de setmana els U16 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) disputen la Copa Pirineus a l’estació francesa de Font Romeu. Seran dues jornades amb curses d’eslàlom amb 40 andorrans en competició: 12 esquiadores i 28 esquiadors.

La competició tindrà lloc a una pista que Pol Carreras, responsable tècnic del grup ha qualificat d’”exigent”. L’entrenador ha explicat, a més, que el grup d’andorrans i andorranes està entrenant a Font Romeu des de dijous. “És una carrera internacional on anem a representar a Andorra i crec que és important per totes i tots”, ha assegurat Carreras.Llistat U16

La llista d’U16 de l’EEBE que hi competiran està formada per un bon nombre d’esquiadors i esquiadores.

El bloc masculí el formen Jan de Visa, Àlex Comellas, Roger Delgado, Max Black, Èric Mitjana, Jordi Rogel, Marcel Pérez, Quim Llort, Arnau Escabrós, Bernat Gil, Èric Guimerà, Marc Daban, Max Bea, a més de Hans Breitfuss, Esteve Tor i Nil Vinyes, que han entrat a última hora per criteri tècnic.

El bloc femení el conformen Etna Pou, Isabella Pérez, Candela Mortés, Zoe Carretero, Carlota Comellas i Anna Ramentol.Llistat U14

Aixi mateix, també hi haurà un nombrós grup U14 que ha estat seleccionat per a aquesta Copa Pirineus.

En nois correran Andy Ambor, Aleran Mitjana, Guillem Rous, Marc de Visa, Aiden Grard, Thomas Breitfuss, Roc Vila, Nicolau Taulats, Luciano Richards, Josep Maria Sanso, Pol Xampeny i Noah Delgado.

En noies, les esquiadores seleccionades són Júlia Capdevila, Vicky Gallenari, Jana Ferrer, Paula Ledesma, Carme Lima i Gisela Drets.

TOTES LES NOTÍCIES