Xerrada a la Seu d’Urgell sobre ‘La importància del joc en totes les etapes de la vida’

Cartell de la xerrada 'La importància del joc en totes les etapes de la vida' (RàdioSeu)
Cartell de la xerrada ‘La importància del joc en totes les etapes de la vida’ (RàdioSeu)

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell acollirà dimarts vinent, dia 28 de març, a les set de la tarda, la xerrada ‘La importància del joc en totes les etapes de la vida’, que anirà a càrrec de Pablo Giménez, codirector del Festival del Joc del Pirineu, mestre, expert en jocs i fundador de l’ONG Ayudar Jugando. La conferència serà la primera activitat de l’extensa programació que presenta la setena edició del Festival del Joc del Pirineu, que tindrà lloc a la capital urgellenca el divendres 31 de març i el cap de setmana de l’1 i 2 d’abril.

La proposta s’adreça a les famílies urgellenques i és gratuïta. Per a assistir a la sessió s’oferirà un servei de guarda d’infants amb prèvia reserva, enviant un correu a pee@aj-laseu.cat, indicant el nom i cognom de l’infant, l’edat i un telèfon de contacte.

L’acte forma part de l’Escola de Famílies, a través del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, i compta amb la col·laboració del Festival del Joc del Pirineu i la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell. Està finançada pel programa CORRESPONSABLES del Ministerio de Igualdad del Gobierno de España.

TOTES LES NOTÍCIES