Xavier Espot es troba amb l’Alt Representant per a l’Aliança de Civilitzacions de les Nacions Unides

L'Alt Representant per a l'Aliança de Civilitzacions de les Nacions Unides, Miguel Ángel Moratinos amb Xavier Espot a les Nacions Unides
A la imatge, Moratinos i Espot (SFG)

El cap de Govern, Xavier Espot, s’ha trobat amb l’Alt Representant per a l’Aliança de Civilitzacions de les Nacions Unides (UNAOC) i ex-ministre d’Afers Exteriors d’Espanya amb el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero, Miguel Ángel Moratinos. L’Aliança de Civilitzacions és una organització de les Nacions Unides amb seu a Nova York que treballa per al diàleg, la comprensió i la cooperació intercultural.

Moratinos ha compartit amb el cap de Govern els programes i projectes que desenvolupa l’Aliança en les àrees de l’educació, la joventut, els moviments migratoris, els mitjans de comunicació i el paper de les dones en la resolució de conflictes. Ambdós han acordat impulsar la col·laboració d’Andorra amb l’Aliança per a poder participar en els seus projectes tenint en compte que les temàtiques estan en la línia de les prioritats establertes per l’Executiu andorrà.

L’Aliança manté una xarxa global de socis que inclou estats, organitzacions internacionals i regionals, grups de la societat civil, fundacions i el sector privat per a millorar les relacions interculturals entre diverses nacions i comunitats.

 

Reunió amb la presidenta de la República de Kosovo

Aquest dimecres, el cap de Govern també ha mantingut una reunió amb la presidenta de la República de Kosovo, Vjosa Osmani-Sandriu, amb la qual han compartit els grans reptes i prioritats dels dos països, així com la cooperació en els àmbits bilateral i multilateral.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES