Visita guiada a l’exposició “La sisena extinció” que acull FEDA

Cartell sobre l'exposició "La sisena extinció" (FEDA)
Cartell sobre l’exposició “La sisena extinció” (FEDA)

L’MW Museu de l’Electricitat de FEDA, a la parròquia d’Encamp, proposa una nova activitat emmarcada en l’exposició “La sisena extinció”, del prestigiós fotògraf AlainErnoult. La mostra ja fa setmanes que està oberta al públic, però, ara, la parapública, ofereix una visita guiada. Tindrà lloc aquest mateix diumenge, 26 de maig, a les 12 hores.

“La sisena extinció”, guanyadora de més de quinze premis i nominada en nombrosos certàmens internacionals, és una mostra de 41 fotografies que pretén emocionar i despertar les consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals que habiten el planeta.

El seu autor, el fotògraf Alain Ernoult, ha guanyat un centenar de premis, incloent-hi un guardó al concurs World Press Photo. Les seves obres han estat publicades en les més prestigioses revistes especialitzades i és autor d’una trentena d’exposicions i de 26 llibres.

A diferència de les extincions prèvies, desencadenades per fenòmens naturals, la sisena extinció és causada per les activitats humanes i és la més ràpida que ha conegut la Terra. Actualment, una de cada vuit espècies animals i vegetals està amenaçada.

A través d’una visita guiada de l’exposició, es prendrà consciència d’aquesta realitat. Aquest és el primer pas per a dur a terme les accions necessàries per a preservar la biodiversitat, reduir l’impacte humà i viure en equilibri amb la Terra.

Per a prendre part a l’activitat cal reserva prèvia al telèfon 739 111 o a fedacultura@feda.ad.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES