Una seixantena de persones a la xocolatada d’handbol solidària a l’escola Francesa d’Andorra la Vella

Xocolatada d'handbol solidària a l'escola francesa d'Andorra la Vella (Handball School)
Xocolatada d’handbol solidària a l’escola francesa d’Andorra la Vella (Handball School)

Aquest divendres, dia 17 de març, es va celebrar la primera xocolatada d’handbol solidària a l’escola francesa d’Andorra la Vella, en la qual, una seixantena de persones van gaudir d’una jornada solidària embrutant-se de xocolata i jugant a handbol.

L’escola francesa d’Andorra la Vella ha estat la primera d’una desena de xocolatades d’handbol solidàries que se celebraran durant el curs 2022 – 23. En aquest acte s’han recaptat 293,40 euros, amb una seixantena de participants. També han col·laborat joves de l’Handbol Club Serradell i, pel que fa als diners recaptats, aniran destinats a projectes pioners en el diagnòstic i tractament del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu i als programes socials d’Handball School.

Els organitzadors volen fer arribar el seu agraïment a l’Associació de Pares i Mares de l’escola que ha col·laborat en l’organització, a l’handbol Club Serradells i al Rebost del Padrí que col·laborarà en tots els actes cedint les coques.

La propera xocolatada serà el proper divendres, 24 de març, a l’escola francesa de la Massana on serà el primer esdeveniment d’aquestes característiques per al centre.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES