Un italià i una eslovaca guanyen l’Spartan d’Encamp

Lliurament de premis de l'Spartan 23
Lliurament de premis de l’Spartan 23

L’Spartan d’Encamp proclama l’italià Luca Pescollderungg I l’eslovaca Eszter Hortobágyiová  campions d’Europa després de córrer 21 km i superar un total de 30 obstacles en només 02:51:01 i 03:26:12, sortint i arribant al centre d’Encamp i passant pels Cortals  i les Pardines.

Gregory Basilico i Thibault Jeank, en categoria masculina i Jana Pepova i Riana Nelson en femenina han completat el podi de l’europeu de 21 km.

El centre d’Encamp ha estat un bullici de gent durant tot el dia i ni tant sols el ruixat de mitja tarda ha impedit que seguís endavant l’esdeveniment ni que la gent seguís acompanyant als corredors que des de les 7:00 del matí competeixen en les tres distàncies d’avui, amb recorreguts especialment durs segons els participants.

La Ultra de 50 km ha vist com a vencedors Serge Fontini (França), Samuel Castela (Portugal) i Cristian Jodar Marcos (España), en categoria masculina, i Ana Filipa Castela (Portugal), Anna Bednarek (Polònia) i Julia Heinrich (Alemanya) en categoria femenina. El guanyador ha fer un temps de 07:49:42 i la guanyadora de 10:36:39 després de superar més de 60 obstacles.

L’entrega de premis de les categories Beast, Ultra i Sprint, ha tingut lloc aquesta tarda a la plaça dels Arínsols, amb la presència de la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, i el ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, a més a més dels conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, i dels consellers comunals Xavier Fernàndez, Enric Riba i Esther Vidal. A l’entrega de Premis hi ha participat també el responsable de Spartan Europa, Matthew Brooke, i el director d’Spartan Espanya i Andorra, Àngel Sanz.

Més de 5.500 participants de 43 països són els que durant el cap de setmana participaran a l’Europeu de l’Spartan Race d’Encamp. Demà diumenge 11 de juny, Encamp continuarà amb aquesta edició especial, acollint una nova modalitat que es la Relay, una cursa d’obtacles amb equips i amb relleus i la clàssica Super de 10 km i 25 obstacles.

TOTES LES NOTÍCIES