Trobada de l’alumnat del Conservatori de Música dels Pirineus i les escoles municipals de la Seu d’Urgell, Berga i Puigcerdà

Foto de la trobada del projecte coral celebrada l'any passat (Aj. La Seu)
Foto de la trobada del projecte coral celebrada l’any passat (Aj. La Seu)

Aquest diumenge, 2 d’abril, l’alumnat de les tres seus del Conservatori de música dels Pirineus i les escoles municipals de música de la Seu d’Urgell, Berga i Puigcerdà, es trobaran a la capital berguedana per a realitzar l’activitat del projecte coral d’enguany.

En aquesta trobada coral es comptarà amb la prestigiosa directora de cor, Mireia Barrera*. Durant tota la jornada es treballarà un repertori de cançons com ‘La calma de la mar’, ‘Bring me the watter’ o ‘Krinitsa’ (cançó popular ucraïnesa). La trobada finalitzarà amb una mostra oberta al públic a dos quarts de sis de tarda.

Aquesta activitat és una “molt bona” oportunitat per a l’alumnat per a poder compartir i treballar amb músics de primer nivell del panorama musical de país, fet que aporta coneixements i experiència als alumnes.

El projecte també permet treballar amb músics de primer nivell del panorama musical i alhora ajuda a establir lligams entre els alumnes de les tres ciutats i comarques.*La Mireia Barrera ha estat directora titular del Cor Nacional d’Espanya, la Capella de Música de Santa Maria del Mar, va dirigir el Cor de l’Orquestra Ciutat de Granada, del qual és fundadora, i fou la directora del Cor Madrigal de Barcelona. També ha estat directora convidada i ha col·laborat amb l’Orquestra Nacional d’Espanya, l’Orquestra de Cambra Nacional d’Andorra, l’Orquestra Barroca Catalana, el Cor de Cambra del Palau de la Música catalana, el Cor de la RTVE. L’any 2014 fou guardonada amb el Premi Nacional de Cultura.

TOTES LES NOTÍCIES