Tres noves defuncions amb Covid-19 eleven a 96 el total de morts de la pandèmia

Hospital Nostra Senyora de Mertixell
L’Hospital Nostra Senyora de Mertixell. Foto: Fòrum.ad

En les últimes hores s’han registrat tres noves defuncions amb Covid-19. Segons ha informat el Govern, una s’ha produït a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, una altra a la planta Covid-19 habilitada al Centre sociosanitari El Cedre i una darrera a la Clínica geriàtrica Sant Vicenç d’Enclar.

Al mateix temps, un nou pacient ha ingressat a la unitat de cures intensives, on ara s’atenen dotze persones per infecció de coronavirus SARS-CoV-2, deu de les quals requereixen de ventilació mecànica.

El Govern també ha informat que s’han diagnosticat 83 nous casos l’últim dia, amb els quals el total des de l’inici de la pandèmia és de 9.499 persones. Pel que fa a les persones que han superat la malaltia, aquestes sumen un total de 8.588.

Així, actualment hi ha 815 casos actius: 21 persones resten ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell; 12 a l’UCI –10 requereixen ventilació mecànica–.

A la planta COVID-19 habilitada a El Cedre hi ha 14 ingressats: 5 procedeixen de Salita, 5 de Sant Vicenç d’Enclar, 1 de la Residència Albó i 3 d’Urgències de l’Hospital.

Durant la jornada de divendres es van subministrar un total de 212 vacunes, repartides de la següent manera: 31 residents i 48 professionals del centre sociosanitari Salita, 7 professionals de la Clínica Sant Vicenç d’Enclar i 126 professionals de la Salut de diversos àmbits que van rebre el vaccí a les instal·lacions del SAAS.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 60 aules estan sota vigilància activa –16 total i 44 parcial– i 35 en vigilància passiva.

TOTES LES NOTÍCIES