Tot a punt per a la 3a edició de l’Open Andbank de Natació en piscina de 50 m

Cartell de la 3a edició de l'Open Andbank de Natació (FAN)
Cartell de la 3a edició de l’Open Andbank de Natació (FAN)

La Piscina Olímpica del Centre Esportiu dels Serradells, acollirà aquest diumenge, dia 30 d’abril, la 3a edició de l’Open Andbank de Natació, 6a jornada de la Lliga Catalana prebenjamí i 7a jornada de Lliga Catalana benjamí i aleví; en una edició amb 342 nedadors i nedadores inscrites de 14 clubs representants de tres federacions, dues d’àmbit territorial i l’andorrana.

Organitzada per la Federació Andorrana de Natació (FAN), amb el suport del Comú d’Andorra la Vella, i l’assistència confirmada d’autoritats del Ministeri de Cultura i Esports, el Comú d’Andorra la Vella, els patrocinadors de la FAN i representants del Club de Natació Serradells i el Club de Natació Sincronitzada Serradells, la cita esportiva comptarà amb la participació dels andorrans: CLESER, CN Encamp, CN Escaldes, LAUesport i CN Serradells; i els catalans: AN Gramenet, CN Berga, CE Mediterrani, CN Àgora, CN Granollers, CN Manresa, CN Navás i el CN Vilafranca.

A més a més, en aquesta tercera edició competirà una delegació de la pamplonesa Federació de Navarra de Natació.

Dividida en dues sessions, l’activitat començarà a les 10 hores amb la participació de totes les categories. Al final del matí es lliuraran les medalles en les categories prebenjamí i benjamí.

A la tarda, a partir de les 16:30 hores, competiran les categories aleví, infantil, júnior, absolut i màsters. Al final de la sessió, també es farà el corresponent lliurament de medalles.

TOTES LES NOTÍCIES