Surt a licitació la reforma de les plantes 2 i 3 del Sant Hospital de la Seu

Àrea de serveis sociosanitaris i residència assistida de la Fundació Sant Hospital (Foto: FSH)
Àrea de serveis sociosanitaris i residència assistida de la Fundació Sant Hospital (Foto: FSH)

La Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell ha publicat la licitació per a la contractació de les reformes de les plantes 2 i 3 del seu actual edifici. L’actuació té com a objectiu ampliar i millorar els serveis sociosanitaris i de la residència assistida.

El projecte es duu a terme mitjançant el cofinançament dels fons europeus Next Generation i al suport de la Diputació de Lleida. Des del Sant Hospital i des de l’Ajuntament ja havien informat anteriorment que aquesta obra ha de permetre ampliar a curt termini l’oferta de places de residència a la Seu, mentre s’espera la construcció d’un nou complex a la zona Horta del Valira.

L’any 2018, la Diputació ja havia tret treure a concurs la licitació de la primera fase de les obres, per un import de gairebé 2,7 milions d’euros, tant a les plantes 2 i 3 de l’Hospital com a la segona planta del Centre Cívic El Passeig, just al costat.

Aquesta actuació també coincideix amb l’inici, recentment, de les obres estructurals per a la construcció del futur Hospital Comarcal de l’Alt Urgell, a la zona del parc de Bombers, que permetrà disposar de més espai per a d’altres necessitats sociosanitàries a l’actual centre mèdic.

TOTES LES NOTÍCIES