Rugbi: Nova acció solidària de la FAR, ara a Argentina

La roba esportiva marxa avui mateix d'Andorra cap a Argentina (FAR)
La roba esportiva marxa avui mateix d’Andorra cap a Argentina (FAR)

La Federació Andorrana de Rugbi (FAR), a través de la seva escola de rugbi, ha anunciat aquest dilluns una nova iniciativa solidària que reforça el seu compromís amb el desenvolupament del rugbi a nivell internacional. En col·laboració amb l’associació Argentins a Andorra, la FAR envia avui mateix una ajuda solidària a l’escola de rugbi de Cardenales RC a Tucumán, Argentina.

Aquest apadrinament inclou l’enviament d’equipament esportiu, que permetrà millorar la qualitat de l’entrenament a Cardenales RC. Aquesta acció solidària té com a objectiu principal promoure el desenvolupament dels joves jugadors, afavorint la seva formació i el creixement personal mitjançant el rugbi.

El president de la FAR ha expressat el seu entusiasme per aquesta iniciativa: “Ens sentim honrats de poder col·laborar amb Cardenales RC. Aquesta iniciativa, possible gràcies al suport de l’associació Argentins a Andorra, reflecteix els nostres valors de solidaritat i cooperació internacional. Confiem que aquesta ajuda contribuirà significativament a fomentar els valors del rugbi a Tucumán, tal com hem fet amb la nostra col·laboració amb l’escola de rugbi de Malabo a Guinea Equatorial.”

Aquesta nova acció solidària se suma a les iniciatives anteriors de la Federació Andorrana de Rugbi, com l’apadrinament de l’escola de rugbi de Malabo, on s’ha treballat per a proporcionar recursos per al desenvolupament del rugbi en aquesta regió d’Àfrica. Amb aquestes accions, la FAR reafirma el seu compromís amb la promoció del rugbi com a eina d’inclusió social i desenvolupament personal a tot el món.

[do_widget id=category-posts-pro-64]