Reunions de l’EFA amb Espot i Marsol

Trobada entre Xavier Espot -segon per l'esquerra- i membres de l'EFA (EFA)
Trobada entre Xavier Espot -segon per l’esquerra- i membres de l’EFA (EFA)

L’Empresa Familiar Andorrana (EFA) ha reprès els contactes amb el cap de Govern, Xavier Espot, i Conxita Marsol, ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge. En el decurs de les dues reunions diferents mantingudes, s’ha avaluat com encaminar les col·laboracions publico-privades en l’escenari dels propers 4 anys en referència a temes d’interès comú. Un n’és, el que se segueix de molt a prop des de l’any 2015, el dels termes de la negociació amb la Unió Europea per a conèixer amb detall la naturalesa de l’acord.

El segon punt és la possibilitat de col·laborar i concertar polítiques d’interès general relatives a propostes que l’Empresa Familiar Andorrana podria suggerir en matèria d’habitatge, d’energia, d’infraestructures i de noves rutes de l’Aeroport Andorra – La Seu i noves freqüències a Madrid.

En el decurs de la reunió, s’ha presentat el Fòrum de l’EFA, en el qual es preveu analitzar les inversions d’impacte, també denominades empreses amb propòsit, des del punt de vista acadèmic amb professors de la Toulouse Business School i amb empresaris familiars rellevants, que explicaran el seu testimoni de com es pot compatibilitzar l’objectiu en el qual treballa l’empresa amb un objectiu més de caràcter humanístic o mediambiental. Hi ha una corrent als fons d’inversió en el sentit que els titulars dels fons, cerquen cada vegada més empreses amb propòsit.

A la primera reunió han assistit, per part de Govern, Xavier Espot i la cap de gabinet, Sílvia Calvó, i per part de l’EFA, el president Daniel Armengol, la vicepresidenta Susanna Roca, i els membres de la junta directiva, Daniel Aristot i Jordi Prat.

A la segona reunió hi eren la ministra Conxita Marsol i el secretari d’Estat d’Economia, Treball i Habitatge, Jordi Puy, a més del president de l’EFA, de Carina Armengol i de Jordi Prat.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES