Reforç de les línies d’autobús i sortida esglaonada per a facilitar la mobilitat durant l’Andorra Mountain Music

Mapa sobre els aparcament i línies de bus (Andorra Turisme)
Mapa sobre els aparcament i línies de bus (Andorra Turisme)

El proper cap de setmana tindrà lloc la tercera edició de l’Andorra Mountain Music, que en aquesta ocasió se celebra al Tarter. Davant la previsió d’una gran afluència de públic, especialment el diumenge –es calcula que el concert de David Guetta, amb unes 10.000 entrades, serà el més multitudinari de la història del país–, l’organització ha fet públiques un seguit de recomanacions per a facilitar la mobilitat.

Així, s’aconsella especialment que els espectadors es desplacin amb antelació i que per a arribar al recinte dels concerts facin ús del transport públic, donat que la disponibilitat de places d’aparcament és limitada. Per aquest motiu, el diumenge es reforça la línia L3, que uneix l’Estació Nacional d’Autobusos d’Andorra la Vella amb Soldeu, fent diverses parades durant el trajecte. Entre les 17 i les 21.30 hores aquest servei serà gratuït per a tothom i tindrà una freqüència aproximada de cada 15 minuts. El dissabte, l’L3 funcionarà en els horaris i preus habituals.

Per a les persones que, malgrat tot, vulguin desplaçar-se amb el seu vehicle, disposaran de diversos aparcaments al Tarter i les poblacions veïnes que poden consultar-se aquí. Es recomana compartir el vehicle i arribar amb suficient antelació.

Pel que fa a la sortida dels concerts, cal remarcar que aquesta es farà de manera esglaonada per a facilitar la mobilitat. Entre mitjanit i les 2 de la matinada dels dos dies hi haurà també servei d’autobús fins al centre del país (L3), al qual se sumaran, únicament després del concert de David Guetta, autobusos llançadora gratuïts entre el recinte del concert i els aparcaments d’Incles i Soldeu, cada 15 minuts.

L’organització treballarà de manera conjunta amb els serveis de Policia, Circulació, Mobilitat i Protecció Civil per a garantir que l’afectació al trànsit sigui la menor possible i l’evacuació pugui dur-se a terme d’una manera segura i progressiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

TOTES LES NOTÍCIES