Reestrena del Centre Esportiu dels Serradells amb una exhibició de natació sincronitzada

Cartell de la reobertura de la piscina dels Serradells
Cartell de la reobertura de la piscina dels Serradells

Aquest dijous 4 d’agost, a les 19:30 hores, com a preàmbul de l’inici de la festa major d’Andorra la Vella, el Comú celebrarà un acte institucional obert, amb reserva prèvia, per a la reestrena del Centre esportiu dels Serradells. L’esdeveniment tindrà lloc a la renovada piscina olímpica i comptarà amb números aquàtics a càrrec de Gemma Mengual, i del duo mixt format per Emma Garcia i Pau Ribes.

La finalització dels treballs de reconstrucció del Centre esportiu dels Serradells, incendiat el novembre del 2018, se celebrarà amb un acte institucional, al qual, s’ha convidat a la família de la natació, com els clubs i entitats de la parròquia que han fet ús tradicionalment d’aquest equipament.

Tots ells, juntament amb una nodrida representació d’autoritats, tindran l’oportunitat de gaudir d’una exhibició de natació sincronitzada de primer nivell, a càrrec de Gemma Mengual i del duo mixt format per Emma Garcia i Pau Ribes.

L’acte, que es fa amb motiu de la finalització dels treballs de reconstrucció dels Serradells, serà gratuït i obert a tothom, però tindrà un aforament limitat als seients disponibles a les grades de la piscina olímpica. Per això, els interessats a assistir a l’esdeveniment s’hauran de registrar a la pàgina web reserves.andorralavella.ad i les invitacions s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

La piscina olímpica obrirà al públic l’1 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar.

Els treballs de reconstrucció de la piscina olímpica (50 x 21 metres), que es van iniciar el febrer del 2021, s’han portat a terme en el termini de 18 mesos amb la coordinació de les empreses adjudicatàries que havien de treballar simultàniament. Les obres han consistit, d’una banda, en la finalització i refecció dels treballs de rehabilitació de la façana, que s’estaven executant en el moment de produir-se el sinistre.

De l’altra, en la reconstrucció d’aquells elements que havien estat destruïts en el moment de l’incendi, principalment l’estructura de la coberta, fals sostre, les grades i elements de la piscina. La renovada piscina olímpica respecta els criteris d’eficiència energètica i compta amb aïllaments de base mineral no inflamables ni combustibles.

També s’han revestit amb material ceràmic tant el vas de la piscina com les platges i s’han renovat elements com pòdiums o sureres. L’escalfament de l’aigua es realitza amb l’intercanviador d’aigua calenta provinent de l’energia produïda per la xarxa de calor del Centre de Tractament de Residus (CTRASA – FEDA Ecoterm).

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES