Punt final al Canòlich Music, en una novena edició que ha aplegat més de 2.500 participants

Concert del Cor Rock d'Encamp dins del festival Canòlich Music
Concert del Cor Rock d’Encamp dins del festival Canòlich Music

Punt final de la novena edició del Canòlich Music amb més de 2.500 participants. Entre les activitats del darrer dia, el concert d’artistes del país a l’Auditori Claror que ha aplegat un bon nombre de públic.

El Cor Rock d’Encamp ha iniciat la tarda de concerts a l’Auditori Claror amb motiu de la novena edició del Canòlich Músic. El festival de música cristiana ha volgut comptar enguany amb la participació d’artistes andorrans per tal de donar suport a l’oferta cultural del país. Patxi Leiva, Ladis Baró i Quim Salvat són alguns dels que s’han pogut escoltar al llarg de la tarda.

L’Auditori s’ha omplert d’un públic entregat als artistes, que han interpretat obres relacionades amb el lema d’enguany “Confia i enlaira’t“.

Després dels concerts, l’organització ha ofert un berenar a tots els participants que han assistit a la plaça de la Germandat. Per posar el punt final a la novena edició, s’ha oficiat una eucaristia a l’Església de Sant Julià i Sant Germà presidida per l’arquebisbe d’Urgell, Joan Enric Vives, acompanyat del grup de gospel Worship.cat.

Una edició que, durant tres dies, ha aplegat més de 2.500 participants a la parròquia laurediana per gaudir del festival.

TOTES LES NOTÍCIES