Prop de 300 alumnes assisteixen al concert de SUU de cloenda del Consell d’Infants d’Andorra la Vella

concert suu
Festa de cloenda de la cinquena edició del Consell d’Infants, amb el concert de SUU. Foto: Comú d’Andorra la Vella

SUU, guanyadora entre d’altres d’un Premi Enderrock com a millor artista revelació i molt popular entre el públic jove i adolescent, ha presentat a Andorra la Vella els temes dels seus dos discos, Natural i Ventura.

La cantautora catalana ha ofert un concert al pavelló de l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila als alumnes de 5è curs dels sis centres educatius de la parròquia, que han participat en el Consell d’Infants d’aquest curs.

El pavelló de l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila ha estat l’epicentre de la festa de cloenda de la cinquena edició del Consell d’Infants. Prop de 300 infants, alumnes de cinquè curs dels sis centres educatius de la parròquia, han assistit al concert de la cantautora catalana SUU organitzat pel Comú d’Andorra la Vella, per posar el punt final al Consell d’Infants d’aquest curs durant el qual han treballat i debatut projectes per millorar la parròquia.

És una de les activitats lúdiques i gratuïtes que el Comú d’Andorra la Vella, que organitza especialment per al públic infantil. El pròxim 24 de juny, per la Festa del Poble, se li sumarà el concert del raper català Lildami (a la plaça del Poble, a les 18 h) i, de nou, el tobogan d’aigua de grans dimensions al carrer Doctor Vilanova que ja es va instal·lar fa un parell d’edicions per oferir una proposta refrescant i divertida a la canalla durant aquesta jornada festiva.

TOTES LES NOTÍCIES