Plata en categoria júnior per a Alexandra Mejia al Campionat de Catalunya d’Aigües Obertes

La nedadora andorrana, Alexandra Mejia (FAN)
La nedadora andorrana, Alexandra Mejia (FAN)

Segona plaça de la categoria júnior 2 femenina per a Alexandra Mejia (AAS Sarchelles Natation 95) en la prova 5k del 6è Campionat de Catalunya ‘Open’ absolut, júnior, infantil i màster d’Aigües Obertes, celebrat aquest diumenge, 26 de maig, al Canal Olímpic de Catalunya, una instal·lació de 43 hectàrees, amb una làmina d’aigua de 1.250 x 130 m de superfície, situada a la localitat de Castelldefels, al Baix Llobregat.

Alexandra, dorsal 68, ha arribat 6a dels 47 participants de la classificació general en categoria ‘open’ absoluta, i 2a de la categoria júnior 2 amb un temps d’1:04:01.6 a + 3:12 de Claudia Giralt (CN l’Hospitalet), guanyadora de la prova.

Pel que fa a la categoria júnior 2, el temps de Mejia s’ha quedat a +2:00.2 d’Audrey Varet (CN l’Hospitalet), primera classificada i 4a de la general, que ha representat la medalla de plata per a l’andorrana.

La participació d’Alexandra en l’edició 2024 del Campionat de Catalunya, ha estat amb objectius preparatoris. Mejia, juntament amb Kevin Teixeira (CN Antibes), participaran del 12 al 14 de juliol en les proves de 7,5 km femenina i 10 km masculina del Campionat d’Europa júnior de natació en aigües obertes (European Junior Open Water Swimming Championships) que se celebrarà al ‘Rowing Center New Danube‘, situat a 7 km de la ciutat de Viena.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES