Per què tenir una taula auxiliar?

Taula auxiliar
Taula auxiliar (Istock.com)

Les taules auxiliars són mobles que li donen una gran funcionalitat a casa teva, adaptades a tots els estils de decoració i a totes les estades, i és un complement perfecte per a donar-li funcionalitat a la teva casa.

Una taula auxiliar és una taula de petita grandària que serveix com a complement a les més grans. El millor és que hi ha tota mena de taules auxiliars adaptades a cada estètica i a cada situació.

També són un element decoratiu més de la nostra casa. Es poden col·locar plantes, figures i objectes que donin molta personalitat a l’estada.

Així mateix, aquestes taules són d’estils variats i s’adapten a la nostra llar. Són de diverses grandàries, formes, materials i colors, cosa que ens ajuda a adaptar-les perfectament.

Això sí, la principal funció d’aquest moble és la funcionalitat afegida que li dóna a l’estada. És molt còmode tenir una taula auxiliar per a col·locar tots els objectes i que quedin a la vista.

Però no solament hauries d’usar la taula auxiliar al saló. Se’n pot tenir una en cada part de la casa, incloent-hi el dormitori, la cuina o fins i tot el bany si és de la grandària suficient.

 

Per Tot Sant Cugat
Font: vivirhogar.republica.com

TOTES LES NOTÍCIES