Organyà millora el parc infantil Patufet

El parc infantil Patufet a Organyà
El parc infantil Patufet a Organyà (Ajuntament d’Organyà)

L’Ajuntament d’Organyà ha enllestit un conjunt de millores al parc infantil Patufet de la vila, situat a la plaça de les Homilies. Els treballs han consistit en la restauració, arranjament, substitució o repintat de diversos elements d’aquest espai de lleure familiar.

Aquest parc inclou un plafó explicatiu sobre l’emblemàtic personatge infantil d’en Patufet i elements relacionats amb aquest conte. Tots ells, il·lustrats per la coneguda ninotaire osonenca Pilarín Bayés, amb uns dibuixos que actualment també són presents en parcs d’altres poblacions d’arreu de Catalunya.

L’actuació en aquest indret cèntric de la població s’afegeixen a la previsió que ben aviat s’hi dugui a terme la reforma i ampliació de la Sala de les Homilies, que pràcticament doblarà el seu espai per a esdevenir un centre d’acollida, interpretació i activitats turístiques.

El projecte contempla la construcció d’un edifici annex, enfront de l’actual, de manera que aquest nou espai passarà a ser la façana d’entrada al complex. Aquesta sala tindrà una forma irregular adaptada al perímetre de la plaça de les Homilies pel seu costat sud, a tocar de la carretera. El projecte també inclou l’enjardinament i condicionament el seu entorn més immediat.

TOTES LES NOTÍCIES