Operatiu el Bus Blanc a Sant Joan de l’Erm fins al final de la temporada d’esquí

Cartell anunciador del Bus Blanc de la Seu (RàdioSeu)

Fins al final de la temporada d’esquí està operatiu el Bus Blanc de l’Alt Urgell, que connecta la Seu d’Urgell amb l’estació d’esquí nòrdic de Sant Joan de l’Erm. El servei funciona tots els diumenges i el preu del bitllet és d’1,60 euros per trajecte i persona.

L’autocar surt de l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell a les 8.30 del matí i arriba a Sant Joan de l’Erm una hora més tard. Pel camí fa parades a la plaça de la Trobada de Montferrer i als pobles d’Aravell, Castellbò i Sant Andreu. La tornada des de Sant Joan de l’Erm es duu a terme a les 14.30 hores.

Aquest servei es presta pel sistema de transport a la demanda i ve a completar la línia ja existent entre la Seu i Castellbò. Els usuaris han de reservar prèviament la seva plaça trucant abans de les vuit del vespre del dia anterior a la sortida als telèfons 699 913 569 / 699 913 575.Facilitar l’accés a la neu i a la natura

La proposta l’organitza la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’Esquí Nòrdic (Tot Nòrdic) i està finançada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Consell Comarcal de l’Alt Urgell. Aquest transport està pensat per a esquiadors, però també per a altres usuaris que vulguin anar a passar un matí a la natura. Cal recordar que Sant Joan és un punt d’entrada al Parc Natural de l’Alt Pirineu.

TOTES LES NOTÍCIES