Nou propostes per a la futura seu d’Andorra Telecom

La plaça de l'avinguda Meritxell 112
La plaça de l’avinguda Meritxell 112. Foto: Comú d’Andorra la Vella

Andorra Telecom ha rebut un total de nou propostes al concurs d’idees per a la seva futura seu. Un cop rebudes les propostes, es va reunir el jurat format per Jordi Torres, president del Consell d’Administració d’Andorra Telecom; Jordi Nadal, director general de la companyia; Conxita Marsol, cònsol major d’Andorra la Vella; César Marquina, secretari d’estat de transformació digital; Manel Riera, representant del Ministeri de Territori i Habitatge; Ivan Morante, representant del Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra; Mònica Dalmau, representant de l’ACODA; Rosa Pascuet, representant de la zona veïnal; Toni Rodríguez, director tècnic d’Andorra Telecom i Thaïs Sànchez, tècnic d’Edificis d’Andorra Telecom.

El jurat ha fet unes primeres valoracions i destacat la qualitat del conjunt de les propostes arquitectòniques presentades.

Aquest jurat ha designat una comissió tècnica de treball, que avaluarà el compliment tècnic dels requisits del plec de bases de les propostes presentades.

Andorra Telecom aposta per a que aquest nou edifici, situat al bell mig de l’eix comercial de la parròquia d’Andorra la Vella, s’integri en l’espai urbà de forma sostenible i  transformadora.

TOTES LES NOTÍCIES