Nou mural a Castellciutat obra de l’artista Lily Brick

El mural creat per Lily Brick a Castellciutat. Foto: CastellciutArt
El mural creat per Lily Brick a Castellciutat. Foto: CastellciutArt

Castellciutat ja compta amb un nou mural de grans dimensions, que en aquesta ocasió ha realitzat Lily Brick. Ara fa pocs dies, l’artista urbana de Juneda va executar una creació que té com a protagonistes dues noies que cuiden d’una gallina i que vol ser un homenatge a l’activitat de la pagesia i al sentiment de poble. La creació ja es pot veure a la zona del camí de la Vinyeta, per sota de la plaça de l’Ajuntament.

Per a fer el muntatge, com en anteriors ocasions, es va instal·lar a l’indret escollit una grua específica per a facilitar el treball de l’autora al llarg i ample de la façana. L’execució del mural es va completar el passat dia 14 d’octubre.

Al llarg de la setmana, Lily Brick va compartir l’experiència amb el veïnat i va explicar-los els detalls de la seva manera de treballar. També s’hi van apropar aficionats a l’art urbà i veïns de la Seu i d’altres poblacions de la comarca. Per a celebrar la finalització del treball, l’últim dia, la creadora de les Garrigues va fer un vermut amb els representants del CastellciutArt i de la Comissió de Festes, a més de tots els veïns i veïnes que s’hi van voler afegir.

TOTES LES NOTÍCIES