Myandbank crea la Cartera Debutant, amb un 100% de renda fixa, i la Fora Pista, amb un 100% de renda variable

L'edifici de Myandbank (Andbank)
L’edifici de Myandbank (Andbank)

Myandbank, el banc digital d’Andbank, ha llançat aquest dilluns dos models nous de carteres automatitzades: la cartera Debutant, amb 100% de renda fixa i la cartera Fora Pista, amb 100% de renda variable. Aquestes noves carteres s’afegeixen a les altres quatre, adaptades a diferents perfils de risc que va llançar el banc fa un any -Pista Verda, risc baix; Pista Blava, risc mig-baix; Pista Vermella, risc mig-alt i Pista Negra-.

La cartera Debutant inverteix un 0% en renda variable i se centra en fons monetaris i de renda fixa. La Fora Pista està composta 100% amb renda variable amb fons de la gestora internacional Vanguard, una de les gestores d’inversió més reconegudes a nivell mundial.

La inversió en aquestes carteres es podrà fer igual que les ja existents: a partir de només 150 euros i amb les comissions més baixes del mercat: 0,30% de gestió i 0,20% de custodia (IGI inclòs).

Durant el primer any des del seu llançament, les carteres Myandbank han tingut una molt bona rendibilitat: des del 4,3% la més conservadora fins al 18,6% la més dinàmica (a data 10 d’abril).

*Des de llançament el 30 de març de 2023 fins al 10 d’abril de 2024

El procediment d’inversió és el mateix que la resta de carteres: aportacions puntuals o periòdiques i el client podrà escollir la freqüència de les transferències o aportacions. El cobrament de les comissions aplicades es fa trimestralment al compte d’efectiu vinculat a la cartera.Sobre Myandbank

Myandbank és la primera solució Fintech amb base a Andorra, que pertany a un gran grup financer andorrà. Està destinada a tota mena de perfils d’usuaris residents a Andorra, clients o no d’Andbank.  

El nou banc digital compta amb Bizum a Andorra, la possibilitat de fer transferències nacionals i internacionals sense comissió, un compte remunerat al 2% fins a 50.000 euros i una targeta de dèbit gratuïta. A més compte amb la possibilitat d’invertir en carteres automatitzades i a més de 500 fons d’inversió de les gestores internacionals amb més reconeixement del mercat.

La web (www.myandbank.com) i l’app, disponible a Apple Store i Google Play, estan dissenyades per a què l’usuari es mogui de manera àgil i intuïtiva. Myandbank compta amb perfil a Twitter, Instagram i Linkedin des d’on es pot seguir l’actualitat i les novetats que vagi incorporant Myandbank. (@Myandbank).

TOTES LES NOTÍCIES