Mor el president de la FAM, Jaume Esteve

Jaume Esteve en una entrevista a RTVA
Jaume Esteve en una entrevista a RTVA. Foto: ATV

El president de la Federació Andorrana de Muntanyisme, Jaume Esteve, ha mort aquest dilluns als 60 anys a conseqüència d’una llarga malaltia contra la qual lluitava des de feia uns anys.

Esteve va agafar el relleu de Pere Iscla al capdavant de la FAM l’any 2014. Era una persona molt estimada i un gran amant de la muntanya. Els darrers anys es va bolcar en fer d’Andorra un centre consolidat de l’esquí de muntanya amb proves de renom internacional com la Copa del Món, així com l’impuls a la resta de disciplines -les curses de muntanya i l’escalada- sota el paraigua de la federació.

Els últims anys, un dels seus grans reptes i reivindicacions va ser posar l’accent en fer unes proves mediambientalment sostenibles. Esteve també era membre de la Federació Internacional de l’Esquí de Muntanya des del 2015 i designat president de la comissió de sostenibilitat el 2017.

 

Un home d’esport

Abans de presidir la FAM, Jaume Esteve va dedicar-se molts anys al rugbi, la seva altra gran passió a banda del muntanyisme. Va ser jugador i entrenador del VPC, i seleccionador dels Isards.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES