L’Oficina Jove de l’Alt Urgell obre les inscripcions per al curs online de monitor de menjador escolar

Curs per a monitor de menjador escolar
Curs per a monitor de menjador escolar

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell fa saber que ja es poden formalitzar les inscripcions per a poder fer el curs de monitor/a de menjador, que tindrà lloc del 28 de setembre al 4 d’octubre, en modalitat online, amb la col·laboració de l’Escola Forca.

El regidor de Joventut de l’ajuntament d ela Seu d’Urgell, Joan Llobera, explica respecte que “hem rebut una gran demanda de persones interessades en fer aquest curs i per aquest motiu  hem decidit oferir-lo. És una nova oportunitat pels joves de la comarca de seguir formant-se en el món del lleure i així ampliar el seu currículum”. 

El curs s’adreça, seguint la normativa vigent de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya (DGJ), a totes aquelles persones majors de 18 anys que estiguin interessades en formar-se en l’àmbit de l’educació en el lleure.

La finalitat general d’aquest curs és fer un breu recorregut pels àmbits temàtics que considerem imprescindibles per a una tasca coherent i responsable en els equipaments de menjadors escolars, oferint tot un ventall de recursos i orientacions suficients per tal que els propis alumnes puguin ampliar i aprofundir els seus coneixements en aquells aspectes que creguin més convenients.

Per al correcte desenvolupament del curs és necessari que l’alumne tingui accés a Internet i un portàtil amb altaveus i so. El total d’hores lectives del curs són 20.

 

Inscripcions
Per a inscriure’s al curs, cal posar-se en contacte amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell trucant al 973355608 o bé enviant un Whatsapp al 607866902 o enviant un correu a alturgell@oficinajove.cat El preu del curs és de 87€.

Val a dir que els veïns i veïnes de l’Alt Urgell tenen preferència a l’hora de la inscripció, però que al ser en modalitat online, està obert a tothom.

TOTES LES NOTÍCIES