L’ocupació hotelera, amb 18 establiments oberts, frega el 50% el passat cap de setmana

Hotels a la capital
Hotels a la capital. Foto: ARXIU

L’ocupació hotelera d’aquest passat cap de setmana, amb 18 establiments oberts, va ser del 48,04% de mitjana, segons les dades de la Unió Hotelera. Si es te en compte la setmana completa, aquest percentatge baixa fins al 27,86%. Aquests percentatges són lleugerament superiors als registrats la setmana anterior, quan es van registrar ocupacions mitjanes del 25,92% a llarg de la setmana, arribant al 43,19% al cap de setmana.

Així, segons la UHA, “la bona notícia segueix sent que seguim en línia ascendent”, una dinàmica de “lleuger augment” que es va mantenint setmana a setmana i que es confia que “de manera molt suau anirem incrementant les xifres d’ocupacions”.

“La fi o la relaxació de les mesures de mobilitat dels països veïns així ens ho haurien de reflectir en les  setmanes vinents”, posa en relleu la UHA en un comunicat, que afirma que tenint en compte les ocupacions setmanals amb aproximadament el 20% dels establiments oberts “la situació segueix sent complicada”. “Esperem doncs anar confirmant aquesta tendència de lleugera alça durant tot aquest mes de maig”, conclou la nota de premsa.

TOTES LES NOTÍCIES