L’IDAPA obre la convocatòria d’ajuts a activitats que potencien el patrimoni cultural de l’Alt Pirineu i Aran

Logotip de l'IDAPA (RàdioSeu)
Logotip de l’IDAPA (RàdioSeu)

L’Institut per al Desenvolupament i la promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) ha obert la convocatòria de les subvencions per a activitats que potencien el patrimoni cultural a les comarques de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d’Aran.

El termini per a presentar les sol·licituds és fins al dimecres 5 de juny. Pel que fa al període per a executar l’actuació subvencionada, ha de ser des de l’1 de gener fins al 21 de novembre d’enguany.

Aquesta línia de subvencions, dotada pel Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, a través de l’IDAPA, amb 420.000 euros (un 5% més que el 2023), vol donar suport a ens locals i associacions de l’Alt Pirineu i l’Aran “per a consolidar l’economia local, fer valer el patrimoni cultural i millorar la competitivitat professional”.

Concretament, es poden demanar ajuts per a l’organització de fires, l’organització d’activitats formatives o lúdiques que incideixin en la promoció del patrimoni cultural i el desenvolupament local, i l’edició de publicacions de caràcter cultural, socioeconòmic i científic.

La quantitat màxima de subvenció que es pot percebre per cada activitat és de 10.000 euros. Els ens locals i les associacions que poden optar a aquests ajuts disposen de 20 dies naturals per a presentar les seves sol·licituds.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES