L’FPNSM rep la visita d’una representació de la Sindicatura del Consell General

Visita de la Sindicatura a les instal·lacions de la fundació (FPNSM)
Visita de la Sindicatura a les instal·lacions de la fundació (FPNSM)

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM) ha rebut aquest matí de dilluns la visita de la subsíndica general, Sandra Codina, i de les secretàries de Sindicatura, Carolina Puig i Maria Àngels Aché. La directora general de l’FPNSM, Celine Mandicó, i la directora de l’àrea tècnica i qualitat, Montse Seivane, han estat les encarregades de donar la benvinguda a la subsíndica i a les secretàries de Sindicatura, i acompanyar-les per a mostrar els diferents espais i serveis de què disposa l’entitat.

L’objectiu de la visita ha estat poder tractar temes relacionats amb l’accessibilitat, ja que el Consell General està treballant en un projecte per a fer més accessible la Casa de la Vall a tota la població.

Durant el recorregut per les instal·lacions de la Fundació, les representants de la Sindicatura han conegut de primera mà els espais del Servei Ocupacional Xeridell i de la Residència Albó, i han tingut l’oportunitat de saludar i parlar amb alguns professionals i persones ateses. A més, les membres de la Sindicatura han explicat a les persones ateses com és i quines funcions desenvolupa la Sindicatura i el Consell General.

Part d’aquesta visita, també s’ha centrat a mostrar les possibilitats que ofereix l’ERVI (Entorns de Realitat Virtual Immersiva) a les persones ateses de la Fundació. En aquest sentit, aprofitant la demostració d’aquesta eina tecnològica, les membres de la Sindicatura han realitzat un tour virtual a alguns dels espais de la Casa de la Vall.

Per a concloure, les diferents direccions de l’FPNSM i les representants de Sindicatura han mantingut una breu reunió de treball, en la qual s’ha aprofundit més en aspectes relacionats amb l’accessibilitat cognitiva.

[do_widget id=category-posts-pro-64]