L’Espai Ermengol organitza un taller de muntatge de formatges artesans

Cartell anunciant el taller de muntatge de formatges a la Seu (Aj. la Seu)
Cartell anunciant el taller de muntatge de formatges a la Seu (Aj. la Seu)

El proper divendres, dia 29 de setembre, a les set de la tarda, tindrà lloc a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell un taller de muntatge de formatges artesans a càrrec d’Alba Plana, de l’espai-botiga Abricoc (l’Empordà).

Cal fer inscripció prèvia per a participar-hi a https://agenda.laseu.cat/espaiermengol/. El cost de l’activitat és de 25 euros per persona. Si es necessita més informació, es pot demanar enviant un correu electrònic a info@espaiermengol.catEl taller

En aquest taller es té previst fer una introducció als formatges artesans del territori i, alhora, descobrir com triar els formatges adients per a una bona taula.

També es farà un tast de productes, acompanyat d’una demostració de muntatge amb els productes i materials que es faran servir en aquest taller. La sessió finalitzarà amb la creació d’un muntatge per part de cada participant de la seva pròpia mini taula que es podrà emportar.

Abricoc és un espai-botiga fet amb passió gastronòmica ubicada al bell mig de l’Empordà, encapçalat per Alba Plana, professional formada dins el món del formatge i del vi.

TOTES LES NOTÍCIES