L’entitat social Intress lliura lots de contes amb valors a les escoles i biblioteques de l’Alt Urgell

L'entitat Intress en l'acte de donació de llibres a escoles i biblioteques de l'Alt Urgell
Imatge de l’acte en el quals es van lliurar els llibres (CCAU)

L’entitat social Intress ha fet donació de diversos lots de llibres de la col·lecció Contes amb valors a les escoles i a les biblioteques de l’Alt Urgell. L’acte de lliurament s’ha fet aquesta setmana a la seu del Consell Comarcal amb l’assistència de representants dels centres educatius i de les biblioteques, alcaldes i persones vinculades a les iniciatives d’Intress a la comarca.

Cada escola i cada biblioteca ha rebut dos lots de tres contes editats per Intress, amb els títols: L’elefanteta Iris, El camaleó Ashanti i El mico Robert. Cadascun dels contes tracta un tema de caire social, com ara la salut mental, la violència de gènere o la immigració. Els pròxims contes de la col·lecció que es publicaran (El búfal Omar i La formiga Mila) es faran arribar també a les escoles i les biblioteques de l’Alt Urgell.

Intress és una entitat sense ànim de lucre que disposa de professionals experts en l’àmbit social per a detectar necessitats, dissenyar projectes i gestionar serveis amb un model d’atenció propi centrat en la persona i en la comunitat com a motors de la transformació social, treballant en aliança amb altres agents socials per a impulsar un sistema social just i equitatiu. En tot l’Estat atén més de 35.000 persones. Actualment Intress té desplegats a l’Alt Urgell cinc serveis: el Club Social El Picot, el Servei d’Atenció a la Vida Independent, Mesures Penals Alternatives, Tuteles i el Servei de Rehabilitació Prelaboral.

TOTES LES NOTÍCIES