L’associació Laika rep 15.000 euros del Govern

L'associació Laika rep 15.000 euros del Govern
Els gossos poden ser els millors amics dels infants (Istock.com)

L’associació Laika ha estat mereixedora, per part de l’executiu andorrà, d’una subvenció de 15.000 euros. L’ajut forma part de les subvencions que s’atorguen per a projectes en matèria de tinença i protecció dels animals de companyia

El projecte presentat per LAIKA té com a objecte poder educar els infants sobre la responsabilitat de la tinença de gossos i gats i per extensió, conscienciar també a les famílies i arribar a tota la població. Així, la iniciativa preveu dur a terme accions diverses:

  • Tallers pedagògics: on es treballaran els valors que es desprenen de la tinença d’un animal de companyia como són la responsabilitat, la empatia, la cura i la sensibilitat envers a aquests animals. Aquests tallers es duran a terme a les escoles i també es preveu la possibilitat d’acollir grups escolars a les instal·lacions de la Gatera Oficial o bé a la parcel·la que LAIKA té cedida pel comú de Escaldes.

  • Elaboració de materials educatius pel professorat per tal de continuar treballant els aspectes relacionats amb la tinença responsable d’animals de companyia en el marc dels respectius currículums escolars.

  • Realització d’un fresc sobre mascotes, on podran participar totes les classes que ho vulguin. Les peces seran muntades i impreses en un pòster mural per a decorar les parets de la Gatera Oficial.

  • Creació d’un espai de jocs infantils que reprodueixi l’espai de joc del gat.

TOTES LES NOTÍCIES