La Seu: Jornada de portes obertes a la UNED, aquest dissabte

Cartell anunciant la jornada de porta obertes
Cartell anunciant la jornada de porta obertes (UNED)

La UNED celebra una jornada de portes obertes, les quals se celebraran aquest dissabte, dia 15 de juny, al centre associat de la Seu d’Urgell (plaça de les Monges, 2-2). El centre restarà obert de les 10 a les 13 hores. La iniciativa es fa per a convidar a tots els estudiants, pares i membres de la universitat a conèixer les seves instal·lacions, així com els seus programes acadèmics.

Durant aquesta jornada, els assistents tindran l’oportunitat de:

  • Conèixer els programes acadèmics: Descobrir l’àmplia oferta de graus, postgraus, micrograus i extensions universitàries que ofereix el centre. Els professors tutors i personal administratiu estaran disponibles per a respondre totes les preguntes.
  • Recórrer les instal·lacions: Visites pel campus per a conèixer les aules, biblioteca, a més dels diferents tutors que hi haurà a la universitat.
  • Participar en xerrades: Experimentar de primera mà com és estudiar a la UNED a través de tallers interactius i diferents xarrades.
  • Assessorament personalitzat: Es pot rebre orientació sobre el procés d’admissió, beques i opcions d’estudis directament del personal de la UNED.Testimonis i experiències:

Durant l’esdeveniment, també es podran escoltar testimonis dels actuals estudiants i exalumnes, els quals compartiran les seves experiències i l’impacte positiu que la UNED ha tingut en les seves vides i carreres professionals.Innovació i compromís:

A la UNED, hi ha un compromís amb l’excel·lència acadèmica, la innovació i el desenvolupament dels estudiants. El seu objectiu és formar líders capaços d’afrontar els reptes d’un món modern amb habilitats i coneixements sòlids.

[do_widget id=category-posts-pro-64]