La prova andorrana del Mundial de TrialGP se celebrarà entre el 16 i el 18 de juny

Un pilot fent trial
Andorra tornarà a ser focus d’atenció per als amants del trial (iStock)

La Federació Internacional de Motociclisme (FIM) ha anunciat el calendari del Mundial de Trial GP a l’aire lliure. El Principat figura com a cinquena prova, entre el 16 i el 18 de juny. Andorra, doncs, repeteix al calendari mundialista. És la 25a participació en el circuit mundial i la vuitena d’ençà de l’arribada dels nous promotors. Ho farà en tres categories en versió masculina TrailGP, Trial2 i Trial3.

Per a commemorar el 25è Mundial a Andorra s’ha intentat portar també la prova de TrialGP femenina, però no ha estat possible. El que sí que es disputarà és la de Trial2 femenina que serà la darrera del calendari i on es repartiran els títols. Fa tot just un parell de setmanes Toni Bou es va proclamar, per setzena vegada, campió del món a l’aire lliure, l’any vinent buscarà el dissetè títol.

En X-Trial, el resident també té a la butxaca el setzè títol. La setmana vinent l’aixecarà en la darrera prova del circuit mundial a Andorra, una cita que es podrà seguir en directe per Andorra Televisió.

TOTES LES NOTÍCIES