La policia deté tres caçadors després de matar un cabirol a Ordino aquesta matinada

Material de caça confiscat
Material de caça confiscat. Foto: Policia

Amb l’ajuda del Cos de Banders i després de ser alertats per la ciutadania, la policia ha detingut aquesta matinada tres caçadors furtius després de disparar i matar un cabirol a Ordino. 

Així ho han fet públic els cossos d’ordre aquest divendres a través del seu compte de Twitter. Els agents han requisat el material de caça conformat per uns binocles i una arma de precisió.

Segons detallen, durant aquests dies s’intensificaran els controls policials en zones rurals i de muntanya per a evitar actuacions similars.

Per la seva banda, el Cos de Banders ha publicat al seu compte un vídeo on es deixen veure alguns dels cabirols que en aquells moments també es trobaven a la zona.

Cal recordar que, a banda d’haver dut a terme una actuació il·legal, els caçadors també han desobeït les mesures de confinament preses pel Govern, ja que en cap cas es permeten aquesta mena d’activitats.

1 comentari

  1. Pero bueno! De que ban? Qui es pensen que son? A que juguen? Tots trancats a casa per un virus i els señors a cazar!! Pero de que ban???

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES