Els agents del Servei de Circulació de Sant Julià donen aliments al Rebost Solidari de Càritas Laurediana

Agents del Servei de Circulació del Comú de Sant Julià de Lòria entreguen un lot de productes al Rebost Solidari de Câritas
Agents del Servei de Circulació del Comú de Sant Julià de Lòria entreguen un lot de productes al Rebost Solidari de Càritas. Foto: Càritas Laurediana

Els agents del Servei de Circulació del Comú de Sant Julià de Lòria ha fet una donació d’un gran lot de productes alimentaris al Rebost Solidari de Càritas Laurediana.

Segons informa l’organització no governamental en un comunicat de premsa, la donació és fruit d’una recol·lecta a iniciativa pròpia d’aquests treballadors comunals. Una representació del col·lectiu ha fet entrega dels aliments a la seu del Rebost Solidari.

La donació permet que Càritas Laurediana pugui continuar atenent de manera immediata les demandes de les persones que sol·liciten ajuda.

Càritas Sant Julià vol manifestar la seva gratitud per aquest “magnífic gest de solidaritat humana i cristina que posa en relleu la generositat els donants”, diu el comunicat.

TOTES LES NOTÍCIES