La gatera està al límit d’ocupació i demana donatius per a mantenir els animals

Dos gats
Es demana d’adoptar algun animal o bé donatius per a sufragar les despeses diàries (Pexels)

La gatera està al límit d’ocupació i té moltes dificultats econòmiques per a mantenir els animals. L’associació Laika ha demanat ajuda als voluntaris per tal de col·laborar davant aquesta delicada situació.

Aquest estiu hi ha hagut 15 abandons, xifra similar a la de l’any passat. La bona notícia és que el Govern preveu ampliar la part exterior de les instal·lacions per a millorar les condicions de vida dels animals.

Però, segons l’entitat, això no és suficient. El president, Josep Mas, demana ajuda. “Qui tingui sensibilitat pels animals i vulgui ajudar, ens fa molta falta, molt suport. No en sé el motiu, però és així.”

A més, també demana que la gent col·labori adoptant un animal. “Qui tingui ganes de donar una vida digna a aquests animals, que també mereixen viure, que se’ls cuidi i que formin part de la nostra societat, del nostre país i, en definitiva, de les nostres vides, que adopti”.

1 comentari

  1. la gente colaboraría mas adoptando animales, si no se nos hiciera la vida imposible para poder alquilar piso y tener a nuestros gatos. Cada dia es mas dificil que te dejen tener animales de compañia, y eso tampoco ayuda. Sensibilicense ustedes con el tema de los alquileres

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES