La CEA demana que la Cimera Iberoamericana i la Trobada Empresarial siguin presencials

Gerard Cadena, president de la CEA
Gerard Cadena, president de la CEA. Foto: CEA

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) aposta per una Cimera Iberoamericana presencial, encara que això impliqui haver-la d’ajornar fins el 2021. 

La compareixença de la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, davant la comissió legislativa de Política Exterior ha posat públicament sobre la taula les dues opcions que es contemplen aquests dies: mantenir les dates de la XVII Cimera Iberoamericana de caps d’estat i de govern, prevista pel mes de novembre de forma telemàtica, o bé, posposar el format presencial fins la primavera vinent. 

La decisió final la prendran conjuntament el Govern d’Andorra, la Secretaria de la Cimera Iberoamericana (SEGIB) i el Consell d’Empresaris Iberoamericans (CEIB) – l’ens encarregat d’organitzar els “XIII Encuentros Empresariales”, i que actualment presideix la Confederació Empresarial Andorrana. 

Aquesta iniciativa permet reunir importants líders empresarials, líders d’opinió i altres integrants del sector privat per discutir les perspectives regionals sobre prosperitat, inclusió i sostenibilitat, per això és molt important que puguin conèixer el país i les seves possibilitats de prop. 

Liderar una iniciativa d’aquestes característiques permet als empresaris andorrans visibilitzar els interessos de país davant la cooperació iberoamericana, així com establir aliances estratègiques per aconseguir un creixement econòmic i social 

El Consell d’empresaris iberoamericans està integrat per 23 patronals de 22 països. 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.