La 3a edició de l’Escaldes Sound incentivarà la participació de més joves solistes i grups del país

Presentació de l'Escaldes Sound (comuee)
Presentació de l’Escaldes Sound (comuee)

El Departament de Joventut d’Escaldes-Engordany junt amb l’Ajuntament de Cervera organitzen la tercera edició de l’Escaldes Sound. Una oportunitat perquè els joves de 12 a 35 anys, d’ambdós territoris, puguin mostrar al públic internauta els seus dots musicals i ser premiats per això. L’Escaldes Sound és un concurs de música juvenil que busca precisament crear un espai de referència per als solistes i grups musicals joves del país.

El format continua sent el mateix que s’ha anat seguint fins ara. Els participants hauran d’inscriure’s al certamen a partir de dimarts 28 de març (les inscripcions es tancaran el 29 de maig). A partir d’aleshores ja podran treballar amb el tema musical amb què es vulguin presentar a l’Escaldes Sound que es publicarà pel canal de YouTube del concurs l’1 de juny. A partir d’aquí, el públic anirà emetent el seu vot (fins al 30 de juny) que serà privat per a no condicionar el resultat final. El guanyador de la 3a edició de l’Escaldes Sound es donarà a conèixer el 4 de juliol.

Els guanyadors del concurs obtindran com a premi la possibilitat de tocar en directe i durant 45 minuts a Cervera i a la inversa. De fet, els guardonats de la ciutat catalana tocaran en directe a Escaldes-Engordany durant el Dia internacional de la joventut que se celebra el 12 d’agost. Cal afegir que, els premiats de les edicions anteriors no es poden tornar a presentar.

La voluntat dels organitzadors és assolir un índex de participació superior a l’edició del 2022 en què només es van conèixer quatre propostes, la majoria de solistes. D’aquí que es faci una crida als grups musicals joves del país i també als solistes que es vulguin fer un lloc en l’escena musical andorrana i catalana.

TOTES LES NOTÍCIES