Joan Verdú guanya el gegant dels Nacionals de Liechtenstein

Joan Verdú en el més alt del podi
Joan Verdú en el més alt del podi. Foto: FAE

Joan Verdú havia avisat el dia d’abans gegant FIS de Veysonnaz, i avui ha confirmat que està en un bon estat de forma. Si ahir no podia finalitzar la segona mànega quan havia marcat el quart temps a la primera, avui ha aconseguit la victòria en una cursa en què en la primera mànega feia el segon millor temps, i en la segona s’imposava amb el millor registre.

El gegant d’avui, corresponent als Nacionals de Liechtenstein disputats a Veysonnaz (Suïssa), ha coronat Verdú amb un temps de 2.24.59. El segon classificat ha estat el suís Livio Simonet, amb +0.17 i que en la primera mànega havia fet el millor temps de cursa amb 1.12.96, pels 1.13.52 (+0.56) de Verdú. En tercera posició en el podi ha acabat el també suís Nick Spoerri, amb 2.24.76, amb +0.87 respecte a l’esquiador andorrà.

Tot i la victòria, avui Verdú no ha pogut millorar punts FIS. La cursa li ha donat 27.29, quan en l’11a i última llista de la FIS en té 25.04.

Després d’aquestes carreres a Veysonnaz, Verdú correrà demà un supergegant a Zinal. Igualment, Àlex Rius serà demà i divendres a Val di Fassa, on es disputen dos eslàloms de la Copa d’Europa masculina.

Tecnificats dels clubs i EEBE tornen a pistes

Avui ja hi havia esquiadors a pistes. Ha estat a Grandvalira, a la pista Bosc del sector Grau Roig, on s’han pogut entrenar diferents esquiadores i esquiadors tecnificats dels clubs d’Andorra i de l’Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE).

Es tracta d’una tornada gradual a l’activitat esportiva, segons l’acord que s’ha arribat amb el Govern i amb Ski Andorra, per poder fer ús de les pistes d’esquí per part del sector federatiu i dels clubs.

Ara mateix la situació es troba en la primera fase d’obertura, així que poden esquiar els tecnificats U14 I U16 dels clubs d’Andorra, ECOA, ECA, SEC, ECAP i PCGR, els equips nacionals -tot i que ara són tots fora del país- a més dels corredors de l’EEBE.

TOTES LES NOTÍCIES