Inúu permet l’accés de menors de 16 anys els diumenges a la tarda

Llacunes d'Inúu
Llacunes d’Inúu. Foto: Pablo Varela

Davant de les restriccions d’accés de turistes a Andorra, Caldea ha activat unes promocions per seduir els residents al país. D’una banda, i només durant el mes de novembre, l’spa permetrà que les famílies amb infants majors de 5 anys accedeixin a Inúu, els diumenges a la tarda, modificant així el funcionament normal del centre que habitualment només permet l’accés als adults. A més, els residents majors de 16 anys que vulguin gaudir de l’experiència Inúu ho podran continuar fent tots els dies de la setmana, de 10 h a 22 h, amb un descompte especial del 50% sobre la tarifa de resident (preu resident Inúu: 33,50€; ara a 16,75€).

Des d’aquest dilluns, i a causa de les noves mesures restrictives decretades als països veïns, Caldea manté únicament operatius el Club per a socis, Inúu i el servei de tractaments. A l’inici de la tardor, l’spa termal va renovar la carta de tractaments de bellesa amb la incorporació de nous cosmètics de la firma francesa, Sothys. Es tracta de diferents tractaments avantguardistes amb productes elaborats amb actius que respecten el medi ambient i que s’efectuen des d’Inúu, l’spa més selecte de Caldea. 

Els residents que vulguin realitzar la seva reserva a Inúu ho poden fer seleccionant dia i hora a través del web: https://www.caldea.com/ca/residents-entrades. Pel que fa als accionistes de Caldea, durant el mes de novembre, també podran fer servir les seves invitcions de Termolúdic a Inúu posant-se en contacte directe amb la central de reserves a booking@caldea.com

L’spa termal continua operant amb un protocol extrem de neteja i desinfecció de tots els seus espais i el tractament de les aigües amb desinfectants d’alt espectre, innocus per a la pell, alhora que segueix aplicant totes indicacions de les autoritats sanitàries.

TOTES LES NOTÍCIES