Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Els amics estan per a quan els necessites, però de vegades fins i tot massa. Accepta l’ajuda dels que t’estimen. Treball: la monotonia no és el teu fort, però si no hi ha més remei, posa-li gràcia i l’enginy, motiva’t.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Venus en el sector dels canvis et permet dissenyar el teu present. Les millors experiències t’esperen. Treball: redobla esforços, reforça la teva autoestima, perquè un contacte pot donar els seus fruits aquesta setmana.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Un canvi de perspectiva et vindrà bé, escolta consells. Estàs vivint una realitat que no desitjaves. Treball: una situació personal et porta a un problema laboral, cal que et cuidis per reprendre les teves tasques. 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
El cor està tranquil després de dies d’experiències, que t’han portat a sentir molt. Ara s’imposa la calma. Treball: cuida les formes a l’hora de negociar, perquè pots cometre un error, una indiscreció.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
El lliurament i la complicitat entre la teva parella i tu o les persones que estan molt prop del teu cor contribueix a la teva felicitat. Treball: aprofita per llançar propostes creatives i impulsar iniciatives. Però comptes amb el factor sort.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

La solitud és part de la teva naturalesa, però també saps expressar-te de meravella en companyia i és el que et convé. Treball: ensenyar a algú com fer la seva feina consisteix a ajudar sense bolcar-se massa.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tens un perfil seductor, grans qualitats, el que passa és que no utilitzes els teus recursos. L’amor et sorprendrà. Treball: hauràs de ser protagonista, perquè t’emportes l’agraïment d’un company de l’equip. 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Encara que saps sortir-te amb la teva, evita conflictes, perquè les paraules, els retrets, només porten a empitjorar la situació. Treball: tenir opinions diferents no desautoritza a ningú. Has de passar de les seves provocacions. 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Algú està esperant un detall, una paraula amable, un gest que el faci sentir bé. Treball: hi ha canvis que desitges dur a terme, però has de ser conscient que no s’aconsegueixen en dos dies. Sigues pacient.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Les despeses es disparen i la teva economia trontolla, però aviat surts de la situació gràcies a la teva família i amics. Treball: si tens poca activitat, dedica’t a realitzar coses que de vegades no pots per falta de temps.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Ets una persona que suma afectes quan se’t coneix, i aquests dies rebràs tota classe d’afalacs. No te’ls prenguis a la lleugera. Treball: ets una persona molt hàbil en l’ús de les paraules, i et serà molt útil aquesta setmana.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Pots sentir-te molt enamorada, però ves amb compte amb generar dependència emocional. Estima sense condicionar l’amor. Treball: si un problema torna ha ressorgir, hauràs de prendre-t’ho més seriosament i buscar la solució definitiva. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada