Horòscop del 18 al 24 d’octubreÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Tens la impressió de no donar a l’abast i tens raó. Sol·licitaran la teva presència i la teva tendresa i t’atabalaràs. Treball: comptes amb molt poc temps per pensar, per organitzar els detalls d’un assumpte que portes entre mans. Delega.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
L’amor et proporcionarà coses sublims si et deixes estimar i aconsellar per aquells que t’estimen de debò. Treball: no tindràs moltes ganes de fer res però la teva eficiència ho suplirà. Quan t’ho proposes tot et surt bé.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Trobar l’equilibri emocional no és tasca fàcil. Entre el cor i el cap ha d’haver-hi un diàleg constructiu.  Treball: centra’t en realitzar la teva tasca; així et sentiràs realitzat. Disposes d’un filó creatiu, aprofita-ho.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Si creus que les coses sortiran com esperaves, no projectis pensaments negatius a última hora, això farà malbé els teus plans. Treball: un mal dia el té qualsevol. Queda’t amb això i disculpa una actitud ofensiva.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
T’espera una setmana idíl·lica si et dediques més a l’amor que a la guerra. Et convé fer-ho si desitges l’harmonia. Treball: les teves solucions possiblement siguin les més eficaces. Pacta amb la gent i, sigues més caut en expressar-te.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Un cap de setmana més tranquil del que esperaves. Pot ser que s’alterin els teus plans però això et vindrà bé per quedar-te a casa: la intimitat t’aporta estabilitat i assossec. Treball: trobades molt útils per a la teva agenda laboral.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Perquè la teva relació funcioni, l’important és no deixar que es consumeixi per falta d’atenció i d’il·lusions. Treball: tindràs l’oportunitat d’activar assumptes en els quals la teva paraula és decisiva. És el moment de convèncer.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Viuràs moments intensos, sobretot el cap de setmana. El teu poder de seducció està en alça, deixa que els teus sentits percebin la màgia que hi ha al teu al voltant. Treball: noves experiències que poden generar més activitat.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Tracta de posar-te en el lloc de l’altre i així sabràs el que pot sentir quan et prens les seves paraules a la lleugera. Treball: cuida les formes. És possible que una broma pugui molestar el teu company i si crees mal ambient et pesarà.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Amor i feina no se solen compaginar. Esforça’t per canviar la teva forma d’expressar l’afecte si perceps que la teva parella no està entenent el missatge. Treball: quan se’t fica una idea al cap és difícil que te la treguis. Hi ha coses en les que has de claudicar. Cedeix.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Estàs espatllant una bona ocasió de gaudir. La teva desconfiança no està justificada, canvia el xip. Treball: bon moment per presentar projectes, relaxa’t i deixa que les coses arribin per si soles. Tingues més confiança en tu mateixa.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Aprofita totes les hores del dia per ser feliç. Una experiència adversa et recordarà l’important que és generar optimisme.
Treball: per fi tancaràs un tema que s’ha anat retardant i donant-te la llauna. Et sentiràs alliberat.

TOTES LES NOTÍCIES