Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tens l’oportunitat de reconsiderar la teva postura i de treure’t una espina del cor. Aposta per la reconciliació. Treball: posar excuses per justificar errades no et servirà ni ara ni mai. Assumeix els errors, i aprèn d’ells, per no tornar-los a cometre.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Si les persones amb les quals comparteixes la teva vida no tenen el do de la vidència, és difícil saber el que et passa si no els hi comuniques. Treball: et toca posar-te les piles i abandonar la comoditat en la qual de vegades t’instal·les, participa i no et facis de pregar.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tirar per la borda els anys de convivència perquè les teves il·lusions estan pel terra no és la forma de resoldre la situació. Salva l’amor. Treball: busca amb determinació aquesta falta d’embranzida que sembles haver perdut, encaixa els problemes i intenta resoldre’ls

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Les teves emocions estan dominant una situació que has de manejar amb el cap. La teva intuïció és bona, para’t a escoltar-la. Aquesta setmana pots obtenir les facilitats que esperaves, sobretot si es tracta de trobar feina. Bon moment per mobilitzar-te.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Si les teves emocions estan confuses, no arreglaràs res amb el teu silenci. Parla i digues el que sents, segur que trobaràs la solució. Treball: fomenta la unió, el companyerisme. El bon ambient sempre contribueix al fet que tot vagi millor.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Pots trobar el complement ideal, però no demanis una persona que satisfaci tots els teus buits, això ho has d’aconseguir tu. Treball: una tasca més familiar que professional podria obligar-te a estar pendent de detalls que satisfaran la teva paciència.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

El sentiment de possessió que pots tenir cap a la persona estimada és destructiu. El que genera aquesta sensació és la teva inseguretat. treballa per vèncer-la. Treball: una ajuda providencial arriba en el moment oportú. aconseguiràs els teus objectius.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Vas a comprovar que, quan fas bé les coses i obres el teu cor sense por, tot acaba encaixant harmoniosament en la teva vida. Treball: si algú tracta d’alliçonarte, en comptes de posar-te a la defensiva, escolta’l. Possiblement tingui un missatge per a tu.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Busca l’equilibri. Els teus canvis d’humor estan donant guerra i els teus éssers estimats arribaràn al límit del seu aguant. Treball: si algú tracta d’alliçonar-te, en comptes de posar-te a la defensiva, escolta-li. Possiblement tingui un missatge per a tu. Fes-li cas.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Un amic et necessita aquests dies. Si has de deixar alguns assumptes per atendre’l, fes-ho no ho dubtis. La teva vitalitat és bona però aprèn a desconnectar. Treball: posa a prova noves estratègies. Pots aconseguir el que vols sense forçar les situacions.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La solitud et senta bé, encara que al voltant les persones que t’estimen no ho comprenguin. Compensa-les mostrant-te més afectuosa. Treball: supera les teves limitacions, no hi ha tasca que no puguis fer. Es tracta d’aprendre i no renunciar a l’esforç.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

 Allibera’t de totes aquelles servituds que et creen problemes. Si estàs més pel que no has de fer que pel que et toca fer, les coses no poden funcionar. Treball: no t’ofusquis creient que algú vol perjudicar-te. Tingues més confiança en tu mateixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada