Homenatge de la Penya Motorista l’Esquirol als sanitaris

Homenatge de la Penya Motorista l'Esquirol als sanitaris
Homenatge de la Penya Motorista l’Esquirol als sanitaris (Foto FAM)

Aquest diumenge 17 de maig, coincidint amb el darrer dia dels aplaudiments en agraïment als sanitaris i altres col·lectius durant la crisi sanitària del Covid-19, la Penya Motorista l’Esquirol, amb la col·laboració de la Federació Motociclista d’Andorra, ha fet una crida entre els seus socis per fer un agraïment especial als nostres sanitaris.

Aquesta tarda, a les 19h (ja que a les 20h els sanitaris estan en canvis de torn i no poden sortir de l’edifici), una setantena de motos han passat davant de la porta de l’hospital per oferir, a través d’un gran aplaudiment, el seu agraïment a tot el sistema sanitari pel grandíssim esforç i treball que han dut a terme durant aquesta crisi sanitària que encara segueix activa al país.

Hi ha hagut un agraïment especial al Ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, que va ser soci de la Penya Motorista l’Esquirol fa molts anys. Benazet també s’ha sumat als motoristes en aquest acte amb la seva moto, acompanyat del Ministre de Presidència , Economia i Empresa, Jordi Gallardo.

Text i foto FAM

TOTES LES NOTÍCIES