Fòrum.ad dona suport a La Marató de TV3

Fòrum.ad col·labora amb La Marató de TV3
Fòrum.ad col·labora amb La Marató de TV3

La societat està vivint un dels moments més difícils i incerts dels darrers temps, provocat per la pandèmia del coronavirus SARS-CoV2, amb greus conseqüències per a la salut dels ciutadans. En aquesta situació d’excepcionalitat sanitària, i davant de la necessitat d’avançar en la recerca de la Covid-19, el Patronat de la Fundació La Marató de TV3 ha decidit dedicar l’edició d’enguany a la Covid-19.

En aquesta epidèmia que s’està vivint, els mitjans de comunicació de proximitat s’han convertit en un servei essencial donant resposta a les necessitats de la ciutadania, divulgant, informant i sensibilitzant sobre la crisi del coronavirus. En aquesta línia, l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), col·labora fent difusió de la iniciativa que impulsa La Marató. Fòrum.ad, com a soci d’AMIC, s’uneix a la campanya de divulgació i suport a La Marató de manera solidària.

 

La Marató, referent solidari

Des del 1992, La Marató ha recaptat prop de 202 milions d’euros i ha finançat 872 projectes de recerca, que han dut a terme 1.369 equips, amb la implicació de 8.000 investigadors. Gràcies a la solidaritat ciutadana, el projecte s’ha convertit en una de les principals fonts impulsores de la recerca biomèdica a Catalunya i en una potent plataforma de sensibilització i divulgació social de les malalties tractades.

TOTES LES NOTÍCIES