FC Andorra: Christos Albanis es queda en propietat

Albanis en el moment de marcar el gol al Burgos
Albanis en el moment de marcar el gol al Burgos (FC Andorra)

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia que ha arribat a un acord amb l’AEK Atenes per a quedar-se en propietat l’extrem Christos Albanis. El futbolista grec va arribar al Principat aquest estiu en qualitat de cedit i l’entitat tricolor s’ha volgut assegurar la seva continuïtat fins al 2025. Amb l’acord, el club grec es guarda un 40% d’una futura venda.

Christos Albanis s’ha anat guanyant un lloc en l’equip tricolor des de la seva arribada el darrer dia de mercat. L’atacant grec va arribar amb experiència a la primera divisió del seu país i de Xipre, però sent un total desconegut en el futbol espanyol. La seva adaptació al país i a la lliga, però, ha estat d’allò més ràpida convertint-se en un home important en els esquemes d’Eder Sarabia.

A més, aquestes últimes setmanes s’ha destapat en l’apartat golejador, un dels aspectes que li quedaven per a millorar després de la primera volta de campionat. Des de la tornada de les vacances de Nadal, ‘Alba’ ha anotat un doblet en la visita de l’Oviedo i va marcar l’única diana tricolor al camp del Burgos.

El FC Andorra jugarà diumenge, a les 16:15 hores a l’Estadi Nacional contra un Saragossa en hores baixes, tot i que, alerta perquè encara que el conjunt tricolor és 11è i l’equip manyo 17è, entre les dues formacions tan sols hi ha 2 punts de diferència: 32 els andorrans i 30 els aragonesos.

D’altra banda, el FC Andorra, per tal d’incentivar la presència d’aficionats del Principat a l’Estadi Nacional, regalarà a cada assistent un Cacaolat calent. El club demana als seguidors d’arribar amb temps al camp per a poder gaudir de la beguda.

TOTES LES NOTÍCIES