Es convoquen les beques Fulbright per al curs acadèmic 2023-2024

Una mà agafant uns bitllets de dòlars.
Una mà agafant uns bitllets de dòlars. Foto: @jinyun / unsplash.com

S’ha aprovat l’obertura de la convocatòria de la beca Fulbright per al curs acadèmic 2023-2024. Es tracta d’una beca educativa destinada a titulats superiors que volen continuar els estudis de postgrau de nivell màster o doctorat en una institució d’ensenyament superior dels Estats Units d’Amèrica. La beca és d’un import màxim de 60.000 dòlars en concepte de matrícula, assignació mensual, desplaçament i despeses extraordinàries d’establiment.

El termini de presentació de les sol·licituds comença l’endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) i s’acaba el 9 de maig del 2022 a les 14.30 hores. Els sol·licitants han de lliurar obligatòriament tota la documentació exigida tant en paper com en format digital.

La documentació en paper s’ha d’adreçar al Comitè Bilateral Fulbright, Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, situat a l’edifici El Molí, av. Rocafort, 21-23, a Sant Julià de Lòria, o a una de les missions diplomàtiques del Principat d’Andorra (www.mae.ad). La documentació digital s’ha d’enviar en un sol arxiu en format PDF a l’adreça de correu electrònic següent:  fulbrightandorra@govern.ad.

TOTES LES NOTÍCIES