Encamp: ‘Pagagnini’, una nova manera de concebre els recitals

Cartell de l'espectacle Pagagnini a Encamp (Comú)
Cartell de l’espectacle Pagagnini a Encamp (Comú)

Encamp acollirà l’espectacle ‘Pagagnini’, una peça sorprenent que mostra noves maneres de concebre els recitals tradicionals a través d’un pla d’humor, música i una mica de bogeria. L’obra es farà el divendres, dia 8 de desembre, a les 21:30 hores, a la sala de festes del Complex.  

La representació forma part de les sessions de teatre d’adult que programa cada any el Comú d’Encamp i s’engloba en les activitats culturals ofertes a la parròquia amb l’objectiu de fer arribar la cultura a tots els públics i edats. 

La venda d’entrades està disponible a través del web comuencamp.ad. El preu és de 18 euros. 

‘Pagagnini’, un espectacle d’Yllana i coproduït amb Ara Malikian, compta amb l’actuació i el virtuosisme de quatre grans músics que repassen alguns moments àlgids de la música clàssica fusionats amb altres estils musicals, aconseguint així un divertit i sorprenent desconcert per a tots els assistents. Guardons de l’espectacle ‘Pagagnini’ 

L’espectacle ha estat premiat en el XV Festival de Teatre d’Humor ‘El Perol’ l’any 2010. També ha rebut els guardons de millor espectacle musical al Teatre Rojas de Toledo (2009) i el Moerser Comedy Preis en l’International Comedy Arts Festival de Moers (Alemania, 2009). A més, l’any 2008 també va rebre el premi a millor espectacle del Fringe Festival (Edimburg, Regne Unit) i el premi del públic en el Festival de Teatre de Chiclana (Cádiz, 2008).  

TOTES LES NOTÍCIES