Encamp celebra aquest cap de setmana la Fira de Santa Llúcia

Cartell de la Fira de Santa Llúcia
Cartell de la Fira de Santa Llúcia (Comú d’Encamp)

Durant aquest cap de setmana del 3 i 4 de desembre tindrà lloc la Fira de Santa Llúcia al centre d’Encamp, on l’espai de la plaça de Sant Miquel s’omplirà d’artesania i venda de productes nadalencs creant un mercat amb les casetes de fusta situades al mig de la plaça.

Durant els dos dies que durarà la Fira de Santa Llúcia s’ha previst un programa d’activitats musicals i de manualitats. El dissabte 3 de desembre hi haurà un espectacle infantil a les 11:30 h, la Rateta i el monstre de la muntanya i a les 16 h l’actuació musical de Patxi Leiva. A les 10 h i a les 16 h de la tarda es preveuen quatre tallers infantils de manualitats, un de màscares i un de fanalets al matí, i un per elaborar un tres en ratlla i un tió de nadal, a la tarda.

El diumenge, dia 4, la programació de la Fira preveu l’espectacle infantil, Cantem i Ballem a l’hivern i l’actuació musical de Join. A les 10 h i a les 16 h de la tarda es repetiran els mateixos tallers del dissabte.

Totes les activitats són gratuïtes i les inscripcions per als tallers es podran fer directament a la zona de la Fira de Santa Llúcia.

TOTES LES NOTÍCIES